Grundejerforeningen Kongelyngen, Sejerøbugten

Page
Menu
News

Vedligeholdelse af vore veje

12.05.2022

Et hint til bedre reparationer af huller i vejene.

 

Vi er blevet bekendt med, at flere af jer har modtaget et brev fra kommunen, som pålægger jer at vedligholde vejen ud fra jeres egen parcel.

Vi ved ikke hvorfor kommunen pludselig reagerer på denne måde; men det må bero på at nogen har klaget over vejenes beskaffenhed. 

Fra bestyrelsens side ligger det helt klart at vi vedligeholder vejene 1 gang om året, og så har vi lagt bunker ud hvor I alle er mere end velkomne til at tage noget stabilt til at udbedre lokale huller.

Nuværende budget kan slet ikke bære mere end 1 årlig udbedring. 

Vi står i bestyrelsen fast ved at vore veje ikke skal være "motorveje"; men selvfølgelig heller ikke skade bilerne - en fornuftig balance.

Kommunen mener med brevet, at det er den enkeltes pligt at fylde huller op, ligesom man også skal rydde for sne og salte når det er glat.

 

« forrige top næste »
Page
Menu
News

2 minus 1 veje

Smidsholmvej (ved Burgerhjørnet) er blevet lavet om til "2 minus 1" vej.

NOTE: Når man i dag kører ind i området fra Ellinge Lyng i nord til Asnæs Lyngvej i syd  kører man i "Bymæssig bebyggelse" hvilket betyder 50 Km/Timen. Derudover er der hele vejen lavet buslommer ved stoppesederne.

Området hedder "Lyngen" og de skilte I møder ser således ud:

Lyngen start

Buslommer

 

Bymæsssig beyggelse slutVi håber at dette tiltag vil sænke farten og gøre vejen lidt mere sikker at færdes på.

Hvis nogle af læserne får lyst til at se den rigtige måde at færdes på 2 minus 1 veje, så ligger der en video her.

https://www.youtube.com/watch?v=51azrFbUSFw

 

 

 

 

Vores nye Hjertestarter er en

"Lifepak"

 

 

I samarbejde med DANBOLIG

 

 

 

HENSYNSFULD ADFÆRD

Vedtaget på GF den 7. Juni 2009

 

”Generalforsamlingen finder det vigtigt, at medlemmerne af grundejerforeningen udviser hensynsfuld adfærd over for naboer og andre beboere i området. Dette gælder ikke mindst m.h.t. støjende adfærd. Det henstilles derfor, at brug af støjende maskiner ikke finder sted på lørdage før kl. 9 og efter kl. 16, på søn-og helligdage ikke før kl. 9 og efter kl. 12. Ved støjende maskiner forstås bl.a. maskinsave, græstrimmere og motorplæneklippere.”

Derudover har vi modtaget klager over gener fra brændovne. Vi kan kun opfordre til at vise hensyn til naboerne ved brug af brændeovne.

Foreslået / henstillet på GF 2018:

En beboer foreslog at man kunne koordinere græsslåning eller anden støjende brug af maskiner med naboen - så man støjede samtidig. Dette er da et godt forslag vi gerne bringer videre. 

 

 

 

Page
Menu
News
Hot News ! Vi opfordrer alle medlemmer til at overholde betalingsfristen for indbetaling af kontingent. Husk at meddele adressændringer og email adresser til kassereren. .

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

Opdateret d. 16.10.2022 @ Webmaster Allan Jensen