Grundejerforeningen Kongelyngen, Sejerøbugten

Page
Menu
News

Vedrørende Fibernet:

  Kære grundejere.

 

Som I måske husker så har jeg tidligere skrevet til jer for at undersøge interessen for at få en bedre internet/TV forbindelse. Rigtig mange har meldt positivt tilbage og derfor har jeg fået Fibia til at oprette en egen hjemmeside for “Vig Lyng” hvor det er muligt at tilmelde sig samt få mere information om deres tilbud. 

 Fibernet er internet med meget høj hastighed og kapacitet og hvis man er interesseret i at tilkøbe en TV-pakke kan man også det. Tilbuddet ser således ud:

  • Etableringsudgift 500 kr. (kan fratrækkes bolig job ordningen og reel omkostning altså ca. 300 kr. ) - efter den 31-12-2016 er prisen 1995 kr.
  •  Oprettelsesgebyr 0 kr. Gælder ved bestilling inden d. 31.12.2016 ellers 999 kr.
  •  Bestille et produktinternet f.eks. 50/50 Mbit. 199 kr. pr. måned, som efter første måned kan ændres til et hvilende abonnement som koster 49 kr.

 Så et eksempel kunne være:

  • Etablering 500 kr.  (kan fratrækkes bolig job ordningen)
  • Internet 50/50 Mbit. 199 kr.
  • Min. pris fra 493,-. Består af abonnement 199,- (1x199,-), aktivering af hvilende abonnement 49,- (engangsbeløb), hvilende abonnement 245,- (5x49,-).
  • Samlet pris 500 kr. + 493 kr. produkt. = 993 kr. incl. Moms.

 Ovenstående skal forstås på den måde at såfremt man ikke ønsker at blive tilsluttet fibernet nu, men kan se det fornuftige i at det findes i huset som en mulighed i fremtiden, ja så kan man få det gjort for 993 kr. hvoraf en del kan spares i skat. Man kan så på et senere tidspunkt tilmelde sig Fibia. Den boks/router som Fibia installerer i huset tilhører huset.

 Der er flere fordele ved Fibernet frem for andre løsninger. Hastighed og kapacitet er meget høj og der er tale om en fremtidssikret løsning idet det er enkelt at øge hastighed i takt med den digitale udvikling måtte kræve det. Uanset hvor mange brugere der er på samtidigt vil hastighed og kapacitet være intakt, og de problemer som man kan opleve med mobilt bredbånd i højsæsonen vil forsvinde.

Derudover mener jeg at det aktuelle tilbud er særdeles attraktivt. Selvom man ikke på nuværende tidspunkt har et behov for højhastigheds internet og TV så er det altså muligt at få sit hus forberedt for ca. 800 kr. efter skat. Tilslutning på et senere tidspunkt vil formentlig blive væsentligt dyrere.

 Fibia er i færd med at beregne hvor mange tilsluttede ejendomme der skal til for at det er rentabelt for dem at påbegynde arbejdet, men der vil være brug for ganske stor tilslutning for at projektet kan realiseres. Vi skal forvente at der går 6-9 måneder fra beslutning om etablering til man bliver tilsluttet. Jeg presser naturligvis Fibia for at de kan være klar til sommerferien, men det er muligvis lidt optimistisk.

 Tilbuddet er kun gældende frem til 18/4 2017 så jeg vil opfordre alle interesserede til snarest muligt at tilmelde sig. Det gøres via dette link: http://www.fibia.dk/privat/subsites/fiberbyer/viglyng/

Viglyng - tilmeld dig og få lynhurtigt fibernet til området

www.fibia.dk

Få Danmarks bedste internet til Viglyng. Læs mere her...

, eller ved at skrive: fibia.dk/viglyng i browser. Det er muligt at vælge blandt flere forskellige løsninger men hvis man ønsker den billigste skal man vælge: Waoo fritid – 50/50 Mbit/s til 199/måned.

 Hvis I skulle have spørgsmål er I velkomne til at skrive til mig, eller bedre direkte til Brian Guldberg Hinrichsen på: bgh@fibia.dk

 

Bh

Flemming

Vej 13

 

 

 

Undermenu

« forrige top næste »
Page
Menu
News

2 minus 1 veje

Smidsholmvej (ved Burgerhjørnet) er blevet lavet om til "2 minus 1" vej.

NOTE: Når man i dag kører ind i området fra Ellinge Lyng i nord til Asnæs Lyngvej i syd  kører man i "Bymæssig bebyggelse" hvilket betyder 50 Km/Timen. Derudover er der hele vejen lavet buslommer ved stoppesederne.

Området hedder "Lyngen" og de skilte I møder ser således ud:

Lyngen start

Buslommer

 

Bymæsssig beyggelse slutVi håber at dette tiltag vil sænke farten og gøre vejen lidt mere sikker at færdes på.

Hvis nogle af læserne får lyst til at se den rigtige måde at færdes på 2 minus 1 veje, så ligger der en video her.

https://www.youtube.com/watch?v=51azrFbUSFw

 

 

 

 

Vores nye Hjertestarter er en

"Lifepak"

 

 

I samarbejde med DANBOLIG

 

 

 

HENSYNSFULD ADFÆRD

Vedtaget på GF den 7. Juni 2009

 

”Generalforsamlingen finder det vigtigt, at medlemmerne af grundejerforeningen udviser hensynsfuld adfærd over for naboer og andre beboere i området. Dette gælder ikke mindst m.h.t. støjende adfærd. Det henstilles derfor, at brug af støjende maskiner ikke finder sted på lørdage før kl. 9 og efter kl. 16, på søn-og helligdage ikke før kl. 9 og efter kl. 12. Ved støjende maskiner forstås bl.a. maskinsave, græstrimmere og motorplæneklippere.”

Derudover har vi modtaget klager over gener fra brændovne. Vi kan kun opfordre til at vise hensyn til naboerne ved brug af brændeovne.

Foreslået / henstillet på GF 2018:

En beboer foreslog at man kunne koordinere græsslåning eller anden støjende brug af maskiner med naboen - så man støjede samtidig. Dette er da et godt forslag vi gerne bringer videre. 

 

 

 

Page
Menu
News
Hot News ! Vi opfordrer alle medlemmer til at overholde betalingsfristen for indbetaling af kontingent. Husk at meddele adressændringer og email adresser til kassereren. .

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

Opdateret d. 16.10.2022 @ Webmaster Allan Jensen